Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην Ενορία Αγίου Νικολάου Δραπανιά Κισάμου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Δραπανιά και το χοροδιδασκαλείο Δραπανιά στο καλαίσθητο και ζεστό Ενοριακό Κέντρο Δραπανιά.


Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην Ενορία Αγίου Νικολάου Δραπανιά Κισάμου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Δραπανιά και το χοροδιδασκαλείο Δραπανιά στο καλαίσθητο και ζεστό Ενοριακό Κέντρο Δραπανιά. Ο εφημέριος της ενορίας Αιδεσιμολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Φαντάκης αφού καλωσόρισε τον κόσμο ευχαρίστησε τους ενορίτες και τους γονείς των μαθητών του χοροδιδασκαλείου για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους. 


Στο χοροδιδασκαλείο Δραπανιά διδάσκει ο καταξιωμένος χοροδιδάσκαλος κ. Μαριαννάκης Ανδρέας.


καλή χρονιά...με ντιζελομηχανές που όταν πάρουν μπρός δεν σβήνουν...

Χαιρετισμός από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δραπανιά κ. Κοκοτσάκη Αντώνιο (ψυχή της εκδήλωσης)

Χαιρετισμός Δημάρχου Κισάμου κ. Θεόδωρου Σταθάκη
Χαιρετισμός από την κ. Παπαδάκη Καλλιόπη (Π.Σ. Δραπανιά )

Χαιρετισμός από κ. Μαρινάκη Αλίνα-Μαρία εκ μέρους των γονέων


  Δυτικά τού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου δωρήθηκε τό ἔτος 2003 παλαιά κατεστραμμένη οἰκία 143, 23 τ.μ. ἀπό τήν μακαριστή Ἀντωνία Πατεράκη τοῦ Γεωργίου.Στό χῶρο αὐτό καί σέ ἄλλα 110 τ.μ. πού ἀγόρασε ἡ Ἐνορία ἀνέγειρε  καλαίσθητο Ἐνοριακό Κέντρο 231 τ.μ. μαζί μέ τούς βοηθητικούς χώρους, τό ὁποῖο εὐελπιστοῦμε ὅτι θά βοηθήσει στό ποιμαντικό ἔργο τῆς ἐνορίας καθώς θά εἶναι πόλος ἕλξης καί συνάντησης τῶν ἀνθρώπων τοῦ τόπου μας.


Φωτογραφία της παλαιάς οικίας (143.23 τ.μ.) δωρεά
της μακαριστής Ἀντωνίας Πατεράκη τοῦ Γεωργίου.
Με τα ελλενίτ βλέπουμε τον στάβλο της Αλεξίας Καστρινάκη (50 τ.μ.) τον οποίο αγόρασε η ενορία μας και βόρεια το περιβόλι (60 τ.μ.)του Ιωάννη Μαριαννάκη που αγόρασε η ενορία μας με ανταλλαγή γης.
5-12-2010 φωτογραφία από τα εγκαίνια του Ενοριακού μας Κέντρου
 οὐκ ἔνι ᾿Ιουδαῖος οὐδὲ ῞Ελλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδὲ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ.Δεν υπάρχει Ιουδαίος ούτε Έλληνας, δεν υπάρχει δούλος ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. γιατί όλοι εσείς είστε ένας στο Χριστό Ιησού. 


Χρήστος Περαθωράκης - Περκολαράκης ΜανώληςΦωτογραφίες :Αγγελάκης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου